Concepción

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Concepción (IPA: [kon.sepˈsjon]) - kota Chile.

[sunting | sunting sumber]

Data Liyane[sunting | sunting sumber]

Web[sunting | sunting sumber]