Cithakan:Tnavbar

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
[sunting] [busak tembolok] Dokumentasi cithakan
This template documentation is transcluded from Cithakan:Tnavbar/doc [edit]
Komentar Nang jero cithakan kiye ana siji utawa lewih fakultatif: deleng Kaca dhiskusi kanggo untuk perincian.

Cithakan kiye nganggo fitur sintaksis cithakan sing njlimet banget lan esoterik. Aja njalal-njajal ngowahi cithakan iki kecuali Rika bener-bener yakin nek Rika kuwe mudheng cara nyetelé lan siap nggo mbeneri maning kerusakané angger hasilé ora sesuai karo sing dikarepna. Nek kepengin njajal-njajal kudu nganggo kothak njajal atawa kaca panganggoné Panjenengan dhewek.


Cara nganggo

Conto kosong sing teyeng dikopi: {{Tnavbar|Jeneng cithakan|mini= |nodiv= |plain= }} maring jerone cithakan kanggo nambahi fungsi navigasional sekang Tnavbar.

Ngetikna {{Tnavbar|Tnavbar}} hasile:

Catatan kanggo penyunting

Ana akeh kaca sing nggunakna cithakan kiye. Mulane, Rika kudu ngati-ati nek arep nyunting cithakan kiye. Gunakna kothak njalal secara maksimal kanggo validitas suntingan ben fungsi keseluruhan Tnavbar ora keganggu.

Conto

{{Tnavbar|Jeneng Cithakan|mini= |nodiv= |plain= }}

Parameter sing diperlokna

  • {{Tnavbar|Jeneng cithakan}}, jeneng cithakan kudu diisi.

Parameter opsional

Parameter opsional Hasile...
Nggawe tampilan Tnavbar versi mini: {{Tnavbar|Tnavbar|mini=1}} kaya kiye. Nggawe tampilan Tnavbar versi mini: kaya kiye.
{{Tnavbar|Tnavbar|nodiv=1}} Apik kanggo digabung karo teks.  Kotak kiye: deleng  bahas  sunting  Apik kanggo digabung karo teks.
{{Tnavbar|Tnavbar|mini=1|nodiv=1}} Apik kanggo digabung karo teks..  d  b  s  Apik kanggo digabung karo teks.
Ora nganggo teks "Kotak info kiye:". {{Tnavbar|Tnavbar|plain=1}} Ora nganggo teks "Kotak info kiye:".
Gabungan ora nganggo teks "Kotak info kiye:" {{Tnavbar|Tnavbar|plain=1|nodiv=1}} Gabungan ora nganggo teks "Kotak info kiye:"  deleng  bahas  sunting