Cithakan:Purge

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Purge

[sunting] [busak tembolok] Dokumentasi cithakan

{{Purge}} nghasilna pranala sing bakalan mbusek kas (cache) lan nampilna ulang isine kaca Wikitext.

Gunane[sunting | sunting sumber]

Kanggo efisiensi, MediaWiki nggawe cache/kas penyimpenan halaman. Kadang, apa sing ditampilna nang kaca kuwe dudu sing paling anyar tapi merupakan hasil tampilan sekang kas sing kesimpen, misale nek sebuah templat dirubah, perubahan sing digawe terkadang ora langsung keton nangkaca sing nganggo cithakan kuwe, lan kanggo ndeleng perubahannya, halaman kuwe kudu dipurge disit.

{{purge}} nambahna pranala sing nek di-klik bakal me-refresh halaman, sekaligus mbusek cache ben halaman kuwe dibangun sekang awal.

Conto[sunting | sunting sumber]

Kode:

  • {{purge}}
  • {{purge|Busek cache kaca kiye.}}

Hasile: