Cithakan:MunggahNegatip

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti


Cara nganggo[sunting | sunting sumber]

  • {{mudun}} (atawa {{rugi}}) kanggo ngindikasikna rugi atawa mudun (penurunan).
  • {{munggah}} (atawa {{bati}}/{{profit}}) kanggo ngindikasikna bati atawa munggah (kenaikan).
  • {{ajeg}} kanggo ngindikasikna ora ana perubahan, ora bati atawa rugi, atawa ajeg bae.
  • {{MunggahNegatip}} kanggo ngindikasikna nek data munggah kuwe jane artine elek.
  • {{MudunPositip}} kanggo ngindikasikna nek data mudun kuwe jane artine apik.