Cithakan:Infobox Country

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
[sunting] [busak tembolok] Dokumentasi cithakan

Cithakan:Cithakan beresiko menengah

Cithakan kotak info kiye digunakna kanggo ngasilna kotak info sing manggone nang sisi tengen artikel kanggo negara/wilayah atawa organisasi geopolitik. Kanggo bekas negara, gunakna {{Infobox Former Country}}. Sintaks (format) parameter lan contoh dirinci nang bagian tampilkan/sembunyikan sing dilipet nang ngisor kiye.

Sintaks[sunting | sunting sumber]

Contoh[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]