Cithakan:Country data Rusia

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Rusia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Russia.svg

Parameter standar

Jeneng parameter Nilai Makna
alias Rusia Jeneng artikel utama (Rusia)
flag alias Flag of Russia.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Russia.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

Label Gambar bendera (40px) Jeneng gambar
1991 Flag of Russia (1991-1993).svg Flag of Russia 1991-1993.svg
naval Naval Ensign of Russia.svg Naval Ensign of Russia.svg
airforce Russian Air Forces flag.png Russian Air Forces flag.png

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

  • {{angkatan laut|Rusia}} Russian Navy
  • {{flagicon|Rusia|naval}}Bendera Rusia

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan udara sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan udara}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng alias Hasil nganggo {{flag|alias}} Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
RUS (deleng)  RUS  Rusia
Russia (deleng)  Russia  Rusia
Russian Federation (deleng)  Russian Federation  Rusia

Conto cara nganggo

  • {{flag|Rusia}} Rusia
  • {{flagicon|Rusia}}Bendera Rusia

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Rusia|1991}} Rusia
  • {{flagicon|Rusia|1991}}Bendera Rusia

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|RUS}}Bendera Rusia
  • {{flagcountry|RUS}} Rusia
  • {{flag|RUS}} RUS

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: