Cithakan:Country data Jerman

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Jerman kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Germany.svg

Parameter standar

Jeneng parameter Nilai Makna
alias Jerman Jeneng artikel utama (Jerman)
flag alias Flag of Germany.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Germany.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

Label Gambar bendera (40px) Jeneng gambar
empire Flag of the German Empire.svg Flag of the German Empire.svg
bund War ensign of the German Empire Navy 1848-1852.svg War ensign of the German Empire Navy 1848-1852.svg
Weimar Flag of Germany (3-2 aspect ratio).svg Flag of Germany (2-3).svg
1933 Flag of German Reich (1933–1935).svg Flag of German Reich (1933–1935).svg
Nazi Flag of German Reich (1935–1945).svg Flag of Germany 1933.svg
allied Flag of Germany (1946-1949).svg Flag of Germany (1946-1949).svg
EUA Flag of German Olympic Team 1960-1968.svg Flag of German Olympic Team 1960-1968.svg
naval Naval Ensign of Germany.svg Naval Ensign of Germany.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng alias Hasil nganggo {{flag|alias}} Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
DEU (deleng)  DEU  Jerman
GER (deleng)  GER  Jerman
German (deleng)  German  Jerman
Germany (deleng)  Germany  Jerman
Deutschland (deleng)  Deutschland  Jerman

Conto cara nganggo

  • {{flag|Jerman}} Jerman
  • {{flagicon|Jerman}}Bendera Jerman

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Jerman|empire}} Jerman
  • {{flagicon|Jerman|empire}}Bendera Jerman

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|DEU}}Bendera Jerman
  • {{flagcountry|DEU}} Jerman
  • {{flag|DEU}} DEU

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: