Cithakan:Country data Australia

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Australia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Australia.svg

Parameter standar

Jeneng parameter Nilai Makna
alias Australia Jeneng artikel utama (Australia)
flag alias Flag of Australia.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Australia.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

Label Gambar bendera (40px) Jeneng gambar
1903 Flag of Australia 1903-1909.svg Flag of Australia 1903-1909.svg
civil Civil Ensign of Australia.svg Civil Ensign of Australia.svg
naval Naval Ensign of Australia.svg Naval Ensign of Australia.svg
airforce Ensign of the Royal Australian Air Force.svg Ensign of the Royal Australian Air Force.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan udara sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan udara}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng alias Hasil nganggo {{flag|alias}} Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
AUS (deleng)  AUS  Australia

Conto cara nganggo

  • {{flag|Australia}} Australia
  • {{flagicon|Australia}}Bendera Australia

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Australia|1903}} Australia
  • {{flagicon|Australia|1903}}Bendera Australia

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|AUS}}Bendera Australia
  • {{flagcountry|AUS}} Australia
  • {{flag|AUS}} AUS

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: