Cithakan:Cithakan berisiko tinggi

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Digunakna kanggo cithakan-cithakan dasar sing digunakna nang cithakan liyane. Perubahan cithakan dasar bakal ngowahi kaca sing cacahe akeh pisan dadi teyeng ngabot-aboti server.