Botani

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Bagian Biologi sing khusus mbahas bab tanduran. Nang bagian ilmu kiye dibahas mulai sekang morfologi, taksonomi, ekologi lan utamane sifat-sifate tanduran sekang aliran uripe, mranak-pinake , perkembangane, tekan hubungane karo bab biotik, abiotik, uga evolusine.


Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.


mBalik ming:

Biologi
Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.