Biosfer

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Lapisan Biosfer kuwe bagian sisi njaba planet bumi sing bisa ndukung kehidupan. Lapisan kiye antarane lapisan udara, lemah uga banyu pokoke enggon sing bisa kanggo urip apa baen (kewan, tanduran, virus lyy).


Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.