Basa Nepal

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Basa Nepal
Dituturaken nang: Nepal, India, Bhutan
Cacah Penutur: 1,000,000
Nang donya urutan ping:
Rumpun Basa
Klasifikasi:
Sino-Tibetan

 Tibeto-Burmese
  Himalayish
   Mahakiranti
    Basa Nepal

Dijabel wiwit taun:
Kodhe Basa
ISO 639-1
ISO 639-2 new
SIL new