Owahan anyar

Mlumpat maring: navigasi, goleti

Runutna owah-owahan anyare wiki nang kaca kiye.

Opsi owahan anyar
Katrangan:
A
Suntingan kiye gawé kaca anyar (dhelengen uga: daftar kaca anyar)
c
Kiye suntingan cilik
b
Suntingan iki dilakokna déning bot
D
Wikidata edit
(±123)
Gedhene kaca wis diowahi segede niki.
Tidokna 50 | 100 | 250 | 500 owahan pungkasan nang 1 | 3 | 7 | 14 | 30 dina pungkasan kiye
Sembunyikan suntingan cilik | Tampilkan bot | Sembunyikan panganggo anonim | Sembunyikan panganggo sing mlebu log | Sembunyikan suntingane inyong | Show Wikidata

Tidokna owahan anyar molai sekang tanggal 1 November 2014 02.11
   

31 Oktober 2014

30 Oktober 2014

  • (bédane | versi) . . A Jambumangli‎; 12.20 . . (+10.382). .125.164.97.17 (Dopokan)(Gawé kaca sing isi 'Jambumangli Ditya JAMBUMANGLI adalah putra Ditya Maliawan, adik Prabu Sumali, raja negara Alengka. Meski memiliki bentuk tubuh agak pendek menurut ukuran raksasa, karena ket...')

29 Oktober 2014

27 Oktober 2014

25 Oktober 2014