Wonosari, Gunung Kidul

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wonosari
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Daerah Istimewa Yogyakarta
Kabupaten Gunung Kidul
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
7.551 Kilomèter pesagi -
Desa/kelurahan 14 desa
- kelurahan

Wonosari kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Gunung Kidul, Daerah Istimewa Yogyakarta, Indonesia.