Wikipedia basa Vietnam

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wikipedia Basa Vietnam, yakuwe basa sing di enggo nang negara vietnam, gunggung penuture ana 90 juta pengguna.