Virgínia Cavendish

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Virgínia Cavendish

Virgínia Cavendish Moura (lair 25 November 1970) kuwe aktris sekang Brasil.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]