Virgínia Cavendish

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Virgínia Cavendish

Virgínia Cavendish Moura (lair 25 November 1970) kuwe aktris sekang Brasil.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]