Umbu Ratu Nggay, Sumba Tengah

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Umbu Ratu Nggay
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Timur
Kabupaten Sumba Tengah
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 11 desa
- kelurahan

Umbu Ratu Nggay kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Sumba Tengah, Nusa Tenggara Timur, Indonesia.


Cithakan:Umbu Ratu Nggay, Sumba Tengah Cithakan:Kabupaten Sumba Tengah