Tampah

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tampah kuwe wujude kaya nampan ning bunder, digawe sekang anyaman pring. Gunane tampah werna-werna ning sejatine tampah kuwe dinggo napeni beras yaiku dinggo misah antara beras karo gabah.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.