Tampah

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Tampah kuwe wujude kaya nampan ning bunder, digawe sekang anyaman pring. Gunane tampah werna-werna ning sejatine tampah kuwe dinggo napeni beras yaiku dinggo misah antara beras karo gabah.