Tamban, Barito Kuala

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tamban
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Selatan
Kabupaten Barito Kuala
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 16 desa
- kelurahan

Tamban kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Barito Kuala, Kalimantan Selatan, Indonesia.

Cithakan:Tamban, Barito Kuala