Tahuna Barat, Kepulauan Sangihe

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tahuna Barat
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Utara
Kabupaten Kepulauan Sangihe
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
6 kelurahan

Tahuna Barat kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kepulauan Sangihe, Sulawesi Utara, Indonesia.


Cithakan:Tahuna Barat, Kepulauan Sangihe Cithakan:Kabupaten Kepulauan Sangihe