Slamet212

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Awaku lair nag Purwokerto - Kab.Banyumas, ing tanggal 9 Agustus 1974,Dina Rebo,ning sekiye aku manggon nang Tarakan - Kalimantan Timur.Aku Njajal nulis nang media Wiki mbok jare ana salah sijine batirku,utawa wong sing gelem maca tulisanku.Ya ora meksa sih, utawa kepengin dadi tenar ya ora, mung mbok jare tulisanku dewek bisa dadi tuladha utawa kanggo masukan sapa baen sing gelem melu mikirna utawa nyampekna apa sing dadi unek2ku. Lha nang kene...jenenge nembe njajal dadi penulis,dadine tak suwun uga sumbang sihe para kanca kabeh sing wis mahir nang dunia maya/internetan,ayuh kanca ... tulung kiye aku direwangi nulis sing bener kepriwe sih? Tek akoni aku bisa internetan ya mung autodidak/utawa mikir dewek ,ra ana sing maraih.