Sijuk, Belitung

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sijuk
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kepulauan Bangka Belitung
Kabupaten Belitung
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 8 desa
- kelurahan

Sijuk kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Belitung, Kepulauan Bangka Belitung, Indonesia.


Cithakan:Sijuk, Belitung Cithakan:Kabupaten Belitung