Sigi Biromaru, Donggala

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sigi Biromaru
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Tengah
Kabupaten Donggala
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 15 desa
- kelurahan

Sigi Biromaru kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Donggala, Sulawesi Tengah, Indonesia.


Cithakan:Sigi Biromaru, Donggala Cithakan:Kabupaten Donggala