Shock G

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Shock G

Shock G, 2006
Lahir Gregory Edward Jacobs
25 Agustus 1963 (umur 58)
Brooklyn, New York, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor

Gregory Edward Jacobs (lair 25 Agustus 1963) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]