Serabi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Serabi Purwokerto biasane didol neng pinggiran alun-alun, kadang-kadang ana sing dodol karo kamir mbarang. Serabine rasa gula jawa, neng nduwure warna coklat, enake dipangan pas kebul-kebul tesih panas