Seni lan Budaya Pemalang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Prakata[sunting | besut sumber]

Kebudayaan nang Pemalang kuwe jane wernane ya cukup akeh. Kebudayaan sing dasare saka relijius uga hal-hal sing ana sangkut paute karo mistik. Monggo para pembaca nguruti siji-siji kebudayaan Pemalang.

Werna-Werna Seni karo Budaya[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

mBalik ming: Kabupaten Pemalang