Samudra Pasifik

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Samudra Pasifik yakuwé .[1]


Réferènsi[sunting | besut sumber]

  1. [referensi]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]