Purbangga

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Nepangaken[sunting | besut sumber]

Purbangga kuwe paguyuban warga Purbalingga utamane nggo wong sing pada mranto, kaya ta neng Batam, nek sing Batam ngadeg kawit taun 2003, ketuane siki, eh klalen... ngesuk2 tak takon, anggotane siki akeh banget amarga warga Purbalingga sing mranto neng Batam akehe pol, kegiatane wis akeh banget, siki wis nduwe kelompok musik tek-tek, sing alat-alate sumbangan sekang Bupati Purbalingga Bapak Triyono Budi Sasongko.