Plesiran Alam

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wilayah Banyumasan nduwe akeh enggon plesiran alam andalan, antarane:

Kabupaten Brebes:

Kabupaten Tegal & Kota Tegal:

Kabupaten Pemalang:

Kabupaten Banjarnegara:

Kabupaten Kebumen:

Kabupaten Purbalingga:

Kabupaten Cilacap:

Kabupaten Banyumas:


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.