Plesiran

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Prakata[sunting | besut sumber]

Plesir utawa rekreasi kuwe dadi salah siji kebutuhan menungsa. Bahasan nang kene termasuk kabeh kagiatan sing ana kaitane karo plesir uga werna-werna dimensi plesir umpamane: dimensi ekonomi, dimensi budaya lan liya-liyane.

Plesir : http://plesirwisata.blogspot.com

plesir wisata cirebon

Obyek Plesir[sunting | besut sumber]

Sarana Plesir[sunting | besut sumber]

Plesiran miturut Wilayah[sunting | besut sumber]

Deleng Uga[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.