Perkumpulan renang Bina Taruna Purwokerto

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Salah siji perkumpulan renang sing paling tuwa nang Banyumas kuwe Perkumpulan Renang Bina Taruna Purwokerto. Perkumpulan kiye wis ana kawit taun 1975 lan wis mengukir prestasi akeh banget.

Salah siji atlet PR Bina Taruna Purwokerto sing paling dhuwur prestasi renange yakuwe Meitri Widya Pangestika. Dheweke pernah melu Sea Games ping enem sekang taun 1989 nang Malaysia nganti taun 1999 nang Brunei Darussalam.

Seliyane kuwe esih akeh maning atlet-atlet renang liyane.

Nganti siki PR Bina Taruna esih bertahan lan esih diperhitungna sebagai perkumpulan renang gede nang daerah Jawa Tengah.Salah siji perkumpulan renang sing paling tuwa nang Banyumas kuwe Perkumpulan Renang Bina Taruna Purwokerto. Perkumpulan kiye wis ana kawit taun 1975 lan wis mengukir prestasi akeh banget.


(20060730adp)