Penginyongan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Penginyongan kuwe istilah kanggo ngewakili masyarakat penutur basa Banyumasan. Asal kata penginyongan yakuwe inyong sing artine kula utawa saya, kiye kata ganti wong pertama tunggal nang basa Banyumasan.

Istilah penginyongan dipopuleraken dening salah siji budayawan banyumasan yakuwe Ahmad Tohari.




Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

mbalik ming: Banyumasan