Parembugan Panganggo:Vargenau

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Anggota Vargenau, Mangga Manjing nang Wikipédia Basa Banyumasan!

Nang ngisor ana pranala-pranala (link) kanggo mbantu Anggota Wikipedia sing esih anyar:

Angger Rika wis rampung nulis pesen nang kaca dhiskusi kiye, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping papat). Muga-muga Rika seneng nang Wikipédia Basa Banyumasan kiye. Klilan!

You don't speak Basa Banyumasan?

Mikhailov Kusserow 06:41, 5 Agustus 2008 (UTC)

Bonjour,

Je suis un Wikipédien français. Merci de me contacter sur fr:Discussion_Utilisateur:Vargenau.

Hello,

I am a French Wikipedian. Please contact me on fr:Discussion_Utilisateur:Vargenau.

Hallo,

Ich bin ein französischer Wikipedia Benutzer. Bitte gehen Sie zu : fr:Discussion_Utilisateur:Vargenau.