Parembugan Panganggo:Suhadi~map-bmswiki

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Welcome[besut sumber]

Anggota Suhadi~map-bmswiki, Mangga Manjing nang Wikipédia Basa Banyumasan!

Nang ngisor ana pranala-pranala (link) kanggo mbantu Anggota Wikipedia sing esih anyar:

Angger Rika wis rampung nulis pesen nang kaca dhiskusi kiye, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping papat). Muga-muga Rika seneng nang Wikipédia Basa Banyumasan kiye. Klilan!

You don't speak Basa Banyumasan?
, Slamet Serayu 04:43, 8 May 2006 (UTC)

Voting Pengurus[besut sumber]

Kang Suhadi, voting pemilian pengurus jebule diulang maning nganu salah prosedur, mangga njenengan melu voting maning nang kene. Slamet Serayu 07:03, 1 June 2006 (UTC)

Ya ya ya mengko aku melu Suhadi 07:50, 1 June 2006 (UTC)

Mas Slamet, aku wis voting yes.Suhadi 07:57, 1 June 2006 (UTC)

Your account will be renamed[besut sumber]

18 Maret 2015 03.19 (UTC)

Penggantian nama[besut sumber]

19 April 2015 09.35 (UTC)

Pemilihan Pangurus [besut sumber]

Punten, Suhadi~map-bmswiki!
Wikipedia Administrator.svg

Njaluk Partisipasine Rika kabeh nggo nyelenggarakna pemilihan pangurus 2016

Maturnuwun wis gelem aweh swara. :)

MediaWiki message delivery (geguneman) 25 Mei 2016 08.50 (UTC)