Parembugan Panganggo:PixelBot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

STOP!

Don't use the Bots User talk! Please contact the operator here in English or German!