Parembugan Panganggo:Murbaut/Pesan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Punten, Murbaut/Pesan!
Wikipedia Administrator.svg

Njaluk Partisipasine Rika kabeh nggo nyelenggarakna pemilihan pangurus 2016

Maturnuwun wis gelem aweh swara. :)

Murbaut (geguneman) 25 Mei 2016 08.26 (UTC)