Parembugan Panganggo:Mithridates

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Anggota Mithridates, Mangga Manjing nang Wikipédia Basa Banyumasan!

Nang ngisor ana pranala-pranala (link) kanggo mbantu Anggota Wikipedia sing esih anyar:

Angger Rika wis rampung nulis pesen nang kaca dhiskusi kiye, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping papat). Muga-muga Rika seneng nang Wikipédia Basa Banyumasan kiye. Klilan!

You don't speak Basa Banyumasan?
, Slamet Serayu 06:34, 27 March 2007 (UTC)