Parembugan Panganggo:Escarbot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Anggota Escarbot, Mangga Manjing nang Wikipédia Basa Banyumasan!

Nang ngisor ana pranala-pranala (link) kanggo mbantu Anggota Wikipedia sing esih anyar:

Angger Rika wis rampung nulis pesen nang kaca dhiskusi kiye, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping papat). Muga-muga Rika seneng nang Wikipédia Basa Banyumasan kiye. Klilan!

You don't speak Basa Banyumasan?
Mikhailov Kusserow 09:05, 29 Juli 2008 (UTC)
Robot Interwiki
Ce robot est uniquement destiné à faire des interwikis.
Dresseur : Vargenau
Date d'autorisation : 18 juin 2007
Laissez vos commentaires sur ma page de discussion. Merci.
Interwiki Robot
This robot is only used to make interwiki links.
Owner: Vargenau
Authorization date: 18 June 2007
Please leave your comments (in French or English) on my French talk page. Thank you.