Parembugan Panganggo:Empu

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Anggota Empu, Mangga Manjing nang Wikipédia Basa Banyumasan!

Nang ngisor ana pranala-pranala (link) kanggo mbantu Anggota Wikipedia sing esih anyar:

Angger Rika wis rampung nulis pesen nang kaca dhiskusi kiye, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping papat). Muga-muga Rika seneng nang Wikipédia Basa Banyumasan kiye. Klilan!

You don't speak Basa Banyumasan?

StefanusRA 14:06, 23 Fébruari 2011 (UTC)

Maturnuwun kang, sebeneré wis suwé kepéngin melu urun rembug tapi durung kober-kober. Muga-muga bisa ngréwangi sedulur kabeh neng kéné. Empu 04:48, 24 Fébruari 2011 (UTC)

Cithakan Sugeng Rawuh[besut sumber]

Wah, apik tenan mas cithakane...
Inyong usul ya, nek bisa wernane digawe padha karo id.wp baen mas, lewih padhang lan adem. Emoticon Conto : [Panganggo:StefanusRA/Kothak jajalan sugeng rawuh]. Btw, Rika tinggale nang endhi ya ? mbok menawa teyeng kopdar, dopokan kanggo ngembangna wikipedia basa Banyumasan. StefanusRA 04:06, 23 Maret 2011 (UTC)

Re:Terjemahan[besut sumber]

Sami-sami pak. Nanging aku mung mretal apa sing bisa taktemokaké. Muga-muga suksès! Meursault2004 13:50, 3 Méi 2011 (UTC)