Parembugan Panganggo:Denis Schroeder (WMDE)

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Halo, Denis Schroeder (WMDE), selamat datang nang Wikipedia basa Banyumas!
Memulai
Molai
Pitulung
Pitulung
  • Pitulung:Isi - tempat nyari informasi tentang berkontribusi nang Wikipedia, sedurung nanya maring pangnggo lia.
  • FAQ - pertanyaan sing kadang diajukna tentang Wikipedia.
  • Portal:Komunitas - informasi aktivitas nang Wikipedia.
Tips
Tips
Membuat kesalahan?
Gawe kesalahan?
  • Aja wedi! Kowe ora usah wedi nyunting atau gawe kaca anyar, nambahkna atau mbusak kalimat.

    Pangurus dan kabeh panganggo lia sing mantau perubahan terbaru arep langsung nemukna kesalahan kowe dan mbalekna meng awal.

Welcome! If you are not an Indonesian speaker, you may want to visit the Banyumas Wikipedia embassy or learn how to find users who speak your language. Enjoy!
Selamat menjelajah, Kami nunggu suntingan kowe nang Wikipedia basa Banyumas!
Murbaut (rembugan) 19 Agustus 2016 10.32 (UTC)