Parembugan Panganggo:Baam~map-bmswiki

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sedulur Baam~map-bmswiki, Sugeng Rawuh neng Wikipedia basa Banyumasan!
Mulahi
Mulahi
  • Panganggo anyar apikké rika maca Pengantar dhisit.
  • Rika bisa ngucapna Salam kanggo Wikipediawan liyane neng Kaca perkenalan
  • Esih bingung sekang ngendi arep mulahi? Mangga pinarak neng Sembarang kaca
  • Kanggo latihan nyunting artikel, rika bisa nggunakna Kothak njajal.
  • Tulisna profilé rika neng Panganggo:Baam~map-bmswiki, kaca ruang pribadi kiyé supaya sedulur liyaneé kabéh bisa luwih kenal lan grapyak karo rika.
  • Mangga diwaca uga Pancapilar sedurungé nglanjutana. Kiyé limang pilar sing dadi dasaré rika kanggo njlajah Wikipedia seduniya.
Bantuan
Pitulungan
  • Pitulung:Isi - papan kanggo nggolék informasi carané cawé-cawé nang Wikipedia, sakdurungé takon karo panganggo liyané.
  • FAQ - pitakonan sing sering ditakokna babakan Wikipedia.
  • Wikipedia:Portal komunitas - informasi kegiatan nang Wikipedia.
Tips
Pituduh praktis
Gawé kesalahan?
Gawé Kesalahan?
Welcome! If you are not an Banyumasan speaker, you may want to visit the Banyumasan Wikipedia embassy or a slight info to find users speaking your language. Enjoy!
Sugeng makarya, mangga bareng-bareng nyunting karo ngembangna Wikipedia basa Banyumasan!

~~~~ StefanusRA 26 Oktober 2011 08.17 (UTC)

Your account will be renamed[besut sumber]

18 Maret 2015 03.18 (UTC)

Penggantian nama[besut sumber]

19 April 2015 09.35 (UTC)