Parembugan Panganggo:Anggoro

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Welcome[besut sumber]

Anggota Anggoro, Mangga Manjing nang Wikipédia Basa Banyumasan!

Nang ngisor ana pranala-pranala (link) kanggo mbantu Anggota Wikipedia sing esih anyar:

Angger Rika wis rampung nulis pesen nang kaca dhiskusi kiye, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping papat). Muga-muga Rika seneng nang Wikipédia Basa Banyumasan kiye. Klilan!

You don't speak Basa Banyumasan?
, Slamet Serayu 06:31, 1 June 2006 (UTC)

Wayang[besut sumber]

Mas Anggoro, nang map-bms wayang mlebu kategori Kesenian (umum - Jawa). Slamet Serayu 06:35, 1 June 2006 (UTC)

Voting Pengurus[besut sumber]

Kesuwun banget mas wis melu voting. Slamet Serayu 06:51, 1 June 2006 (UTC)

Pemilihan Pangurus [besut sumber]

Punten, Anggoro!
Wikipedia Administrator.svg

Njaluk Partisipasine Rika kabeh nggo nyelenggarakna pemilihan pangurus 2016

Maturnuwun wis gelem aweh swara. :)

MediaWiki message delivery (geguneman) 25 Mei 2016 08.50 (UTC)