Parembugan Panganggo:AlleborgoBot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Anggota AlleborgoBot, Mangga Manjing nang Wikipédia Basa Banyumasan!

Nang ngisor ana pranala-pranala (link) kanggo mbantu Anggota Wikipedia sing esih anyar:

Angger Rika wis rampung nulis pesen nang kaca dhiskusi kiye, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping papat). Muga-muga Rika seneng nang Wikipédia Basa Banyumasan kiye. Klilan!

You don't speak Basa Banyumasan?
Mikhailov Kusserow 07:18, 29 Juli 2008 (UTC)

PLEASE DON'T WRITE HERE!

write in english and go on my italian talk page. Click here --> it:Discussioni utente:Alleborgo <--