Parembugan Panganggo:Alamswijaya

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Anggota Alamswijaya, Mangga Manjing nang Wikipédia Basa Banyumasan!

Nang ngisor ana pranala-pranala (link) kanggo mbantu Anggota Wikipedia sing esih anyar:

Angger Rika wis rampung nulis pesen nang kaca dhiskusi kiye, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping papat). Muga-muga Rika seneng nang Wikipédia Basa Banyumasan kiye. Klilan!

You don't speak Basa Banyumasan?
Naval Scene 10:14, 22 Juni 2011 (UTC)

Matur nuwun pambagyaharjane kang,,,paringana klilan nek nyong gone nulis+nyunting cok ora patia pas karo rika apa dene batire sing liyane,,,kur go pangertian baen, nyong nganggone basa banyumasan versi banjarnegara, dadine bisa uga ana bedane karo versi tegal, banyumas, apa dene cilacap...nuwun @alamswijaya