Parembugan Panganggo:202.67.46.34

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Suran[besut sumber]

Hello, thanks for your collaboration. I wanted to let you know that I deleted the page above because it was not encyclopedic. If you have any questions, you can leave me a message on my talk page. Thanks. DARIO SEVERI (rembugan) 5 Juli 2019 09.04 (UTC)


Kiye kaca dhiskusi panganggo anonim sing durung nggawe akun lan ora nganggo akune, dadine kudu nganggo alamat IP-ne kanggo nggantini. Alamat IP kaya kiye bisa dienggo nang panganggo sing sejen. Angger panjenengan pancen panganggo anonim lan olih komentar-komentar miring, mangga nggawe akun utawa log mlebu supaya ora rancu karo panganggo anonim liane nang ngarep.