Parembugan Naraguna:ZQheert

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sedulur ZQheert, Sugeng Rawuh neng Wikipedia basa Banyumasan!
Mulahi
Mulahi
  • Panganggo anyar apikké rika maca Pengantar dhisit.
  • Rika bisa ngucapna Salam kanggo Wikipediawan liyane neng Kaca perkenalan
  • Esih bingung sekang ngendi arep mulahi? Mangga pinarak neng Sembarang kaca
  • Kanggo latihan nyunting artikel, rika bisa nggunakna Kothak njajal.
  • Mangga diwaca uga Pancapilar sedurungé nglanjutana. Kiyé limang pilar sing dadi dasaré rika kanggo njlajah Wikipedia seduniya.
Bantuan
Pitulungan
  • Pitulung:Isi - papan kanggo nggolék informasi carané cawé-cawé nang Wikipedia, sakdurungé takon karo panganggo liyané.
  • FAQ - pitakonan sing sering ditakokna babakan Wikipedia.
  • Wikipedia:Portal komunitas - informasi kegiatan nang Wikipedia.
Tips
Pituduh praktis
Gawé kesalahan?
Gawé Kesalahan?
Welcome! If you are not an Banyumasan speaker, you may want to visit the Banyumasan Wikipedia embassy or a slight info to find users speaking your language. Enjoy!
Sugeng makarya, mangga bareng-bareng nyunting karo ngembangna Wikipedia basa Banyumasan!

~~~~  StefanusRA  |  ✉  11 Januari 2012 08.02 (UTC)

Files with no license[besut sumber]

Hi! You have uploaded one or more files with no license. All files on Wikipedia need a license. If no license is added the file have to be deleted.

So please check the files you have uploaded and check if all information is correct and if there is a license.

You can see the file(s) in Kategori:Files with no license. There is a link in the top of the category you can click to see which file(s) you uploaded. --MGA73 (rembugan) 29 Mei 2021 17.58 (UTC)