Parembugan:Perkumpulan renang Bina Taruna Purwokerto

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Catur Sugiono kuwe anak ke papat sekang bapak Sudiono karo Ibu Warsiti. Undangane Ugi atawa Mugi. Ugi kiye laire tahun 1997. Bocah kiye mblere ora etung, senenge pecicilan. Tapi renange lumayan banter.

Ugi latihan renange nang Perkumpulan Renang Bina Taruna Purwokerto. Latiane seminggu ngasi ping lima.

Siki sekolahe nang SDN 1 Bantarsoka Purwokerto kelas 5.