Panunggalan, Pulokulon, Grobogan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Panunggalan
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Grobogan
Kecamatan Pulokulon
Kodepos -
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²

Panunggalan kuwe salah siji desa nang Kecamatan Pulokulon, kabupaten Grobogan, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Pulokulon, Grobogan