Panganggo:Yosri

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

I'm from http://ms.wikipedia.org

More about me at :

http://ms.wikipedia.org/wiki/Pengguna:Yosri
Wikipedia:Babel
map-bms-0
ms Bahasa ibunda pengguna ini ialah Bahasa Melayu.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
Golet panganggo miturut basa