Panganggo:Varlaam

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Wikipedia:Babel
map-bms-0
en This user is a native speaker of English.
Golet panganggo miturut basa