Panganggo:Varlaam

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kothak basa Wikipedia:Babel
map-bms-0
en This user is a native speaker of English.
Basa anggota – Catetan Liya Anggota: